Herr Yllevante.

Sorry dudes. Väntan blev lite för lång denna gång, kanske har det inte hänt ett skvatt, eller massor och hjärnan vill inte riktigt hänga med.

Poff sa det, så var sommaren förbi, massa minnen samlade. Svider till lite, älskar ju sommaren, och allt som hör därtill. Och så har vi framför oss en lång mörk vinter. Fast jag borde vara mer en vintermänniska iom att jag är född i Februari. Typiskt dig sa min pappa, att just du skulle födas när det var minus 25 grader och värmen inte fungerar i bilen! Typiskt dig! Det började redan innan jag tittade ut :D. Det tycker jag är roligt. :)

Det är faktiskt jobbigt med kläder alltså, och frysa röva av sig. Det förvånar mig inte om detta blir min sista vinter innan jag fryser ihjäl någonstans, i en snöhög. Jag vill numera bli kallad för Herr Yllevante, Ja, Herr Yllevante, tack! För jag hittade ett par yllevantar och kände en tillgivethet och respekt för dessa fula vantar. Sen är det rätt gulligt med.
En annan sak som jag inte hurrar eller skålar för är slask! Vet ni! Slask är sånt som ligger i diskhon, inte på gatorna, där man går. Det är ett ständigt beteende att alltid vara blöt om fötterna, eller kall. Nässjö kommun får ris för det. Deras toner går - Johooo, vi saltar varenda jävla gata, så bilarna rostar, folk snubblar i slasken, men pensionärerna kan gå med sina rollatorer. Det är viktigt, när Nö kommun består av 65 % pensonärer 25 % barnfamiljer, 7 % alkolister, trash, Jane & andra andra vilsna muppar, de resterande % är du & jag. Roligt :). Min statistik får ni ha överseende med.


RSS 2.0