Hobby.

Borde ju som sagt skaffa mig en ny hobby, som att samla på kottar. Men då kommer ju genast bekymmret att det tar plats, blir antagligen väldigt smutsigt och att det verkar tråkigt. Fördelen är ju att det inte kostar pengar, förhoppningsvis får man frisk luft och motion på köpet. Vilket är ju så jävla bra. Men absolut inte lika ballt och utmanande. För allt handlar ju om hur ball man skall vara ;P eller inte.
Så glöm inte att det är ballt att vara full.


En ny epok.

En ny sida, ett nytt kapitel, en ny start.
Hej och välkommen. Stanna här förevigt med mig.
Like I say before.
I'll Be Your Queen
And You Be my King.

För det bästa har precis startat.
Tack och lite till, för du är det bästa som har kommit.
Och det underbaraste.

Saknad.

Anna, detta är mer eller mindre tillägnat till dig.
Du skall veta att du lämnar en väldigt stor tomhet, för som sagt, du är min bästa vän, du är min själsfrände.
Allt vi har gjort, från allt superkorkat till allt meningslöst, fast det finns inget meningslöst =). Allt har ju en mening.
Kom och tänka på när du tog ditt körkort, och vi jagde varandra i varsin bil. Det var kul. Eller när vi var i Norrköping och beblandar oss med polacker som varken kan svenska eller engelska, och härjar med taxichafförer :) 
Så alla minnen med dig, kan rymmas i en bok, för jag har aldrig haft så roligt med någon som jag har med dig, och även de stunder som inte har varit lyckliga, så har vi alltid varit där för varandra. För du min vän, du är absolut den finaste vän man kan ha. Så jag är mycket tacksam. Men jag vet att du kommer hem, och jag vet att minnerna komemr definitivt bli fler. Och jag hoppas av hela mitt hjärta att du kommer att ha det bra. Jag klarar mig men det kommer som sagt att bli konstigt utan dig i våran vardag.
Men Anna, du är allt som man kan önska i en vän. Älskar dig!

Life's a bitch, Life's a whore.

As human beings, we are a complex thing.
Sometimes so beautiful, other times so vain.
We buildt an empire, with bloods on our hands.
We wrote it in history like it's ok.
No more war for your god.
Let the regin begin.
So Life's a bitch, Life's a whore.
But still so good. :)

Tacksamhet.

Måste ju ha ett inlägg om tacksamhet. Ett litet litet tack kan göra väldig mycket skillnad, så jag är därför väldigt tacksam över att jag har 2 fungerande ben, även om de inte ser ut som jag vill ha dem, så kan jag gå, och röra mig.
Jag är även tacksam för att allt (nästan) funkar, jag kan se, prata, ta nån i handen. Det är faktiskt inte alla som kan.
Så varje dag är ett litet mirakel som man skall vara tacksam över. Även att mycket kan kännas jävligt en dag. Så är det ändå en bra grundtanke bra att ha med sig, så hejbabberibba till tacksamheten.

Kan ju även tillägga att min hoj fungerar alledels utmärkt. 360:- kostade paketet. Billigt som satan=)
Jaa jag är väldigt nöjd, med allt, och jag är kär. Mycket dessutom.
Adiooooooos!

Motorer, förgasare & luftfilter.

Ja, jag vet knappt hur jag skall börja, jag vet knappt om jag har ett bra tålamod med PILL och små jävla skruvar och konstiga kablar, så nej tålamod har jag inte. Iaf när saker och ting inte går åt mitt håll.

Min fina Intruder har ju som sagt var elak, batteriet urladdat. Men batteriet på min kära hoj, finns inte. Eller jo det gör den, men det är knappt, för det tog 2 karlar samt mig och ett par timmar för att få loss det. Men när det var loss så hurrade vi av glädje och det sattes på laddning. Sen till det roliga, batteri (fullladdat) på hojen, men skiten statar inte. Attans.
Så, det dära med förgasare, ventiler, luftfilter samt batterier, fy fan! Jag skall inte bli mekaniker. Så nu har jag höjt mitt blodtryck till säkert 300/250. Jag kommer antagligen få en hjärtinfarkt någonstans på vägen, samt ett länsat sparkonto =).
Men imorgon kommer det en räddande ängel, Albin.
Annars blir det Blocket.se =)

Men när det är svartare än svaaaaaaaaaaaaart, kommer Bruno K. Öijer in och hjälper till, och lyfter upp loket till rälsen igen.
Eller bara en skymt av dennadära får mig alltid att svaja:)

RSS 2.0