Sömnlös.

Ah, så snuskigt trött, men inte går det att sova. Dock för mycket tankar som vägrar säga god natt.

Och ju mer jag vrider och vänder på mig, mer tankar kommer i svängarna. Inatt var religion ett bland samtalsämnerna i huvudet, och det gör mig irriterad & besviken. På religion. Onödigt.

Vi muppiga människor har alltid sökt sig till ett ursprung, varför finns vi. När saker och ting krisar sig, vi blir fattiga och annat elände måste det vara lättare att värva andra till sin religion/samfund. Människor vill ha något som kan ge hopp. 
Något annat som är mysko, är varför samlar kyrkorna kollelt, skramlar med bössorna. Medans de fängslade samer och brände häxor på bål och krigade i Guds namn. Jisses. 


Så det där med tro = Vanligt folks flykt ifrån verkligheten. Och den har utnyttjas flertalet gånger, och kommer återigen.


Besiken&trasig, men bara för en dag.


Citat Fröken Wallin Fröken Eriksson

Anna var ute och fiskade medans Klantica var hemma och brände sig på teet. Vilket jag absolut var tvungen att genast skriva till Anna om mina framgångar här i livet.

Ica -Jag brände mig på teet! Aj satan!
Anna - Jag brände en fisk på teet, jag undrar, var det du?
Ica - Ja, visst luktar jag gott. En blandning av forest fruit och fisk-Erika. Grattis.
Anna - Jag känner det ändå hit, din fisk-stink. Vad gör du egentligen förutom att klanta dig din jävel?
Ica - Mest klanterier, vad gör du förutom att koka mig, din fiskdödare?
Anna - Jag fiskar upp dina vänner så du får sällskap i grytan, men dock är det bara du som har gått på det så länge, KLANTARSLE! Du förtjänar inget annat än att kokas!
Ica - Jag undrar i min tragiska död vem som gör mig sällskap. Du är elak och brutal.
Anna - Jag har det i blodet.


Ett litet utdrag över mitt sms-liv mellan mig och min Anna. Vilket är en bland det roligaste jag vet. Logiken är ju borta, för det saknar vi. Totalt. Vill bara tillägga att det finns inget krypiskt i våra sms. Bara allmänt störda flumheter. Join in, dude!

RSS 2.0