Hemsktjänsten på kalas.

Hej alla mina kära vänner, kollegor & stofiler!
Semester antar jag? Om inte, så har jag semester. I 4 veckor. Bara sådär. Jag är lycklig.

Johoo, i helgen har varit mina sista timmar att arbeta på ett tag framöver. Så under fredagens kväll, var jag social med Herr Berit/Edward/Tomtejävel/Mupp. Vi socialiserade över några öl och cigg vilket var mycket trevligt! Tack för det!

Sen var det bar öpp och jabba, en härlig delad tur, dock somnade jag som ett barn på eftermiddagen=). På kvällen fick jag en impulsivt ryck, varför inte gå ut och fira att vi har semester? Herr Åkerblom och Fru Josefina instämnde i mitt samfund. Riktigt skoj, mycket skratt. Men absolut inte en öl, utan snarare 7 öl. Vilket är skitbra i och med vi skall upp och jobba vid sju dagen efter. Josefina och jag var ena jävlar på att bugga!

Söndagen flög förbi, gick upp bakfull och jävlig klockan 6 och kom inte hem förrens 11 på kvällen. 3 timmars gaddning. Men vilket resultat :).
Nu sitter jag och väntar, vilket jag har gjort hela mitt liv egentligen, men snart är det dags, då kommer min fina karl hem. Som jag har saknat oerhört mycket. Så att det gjorde ont i bröstet ett tag. Men väntan är snart över. Och äntligen får man snuffa, lukta och känna på det som betyder mest för mig. Välkommen hem Andreas. Älskar dig så.

Billy & Köping!

I dessa förflutna dagar som har passerat, så var jag & min Andreas på besök i hans födelsestad, Köping. Japp "I en anna del av Köping" =). I och med vi inte har haft, just det haft bil (återkommer till det lite senare) så luffsade vi tåg upp till saliga Västmanland. Allt för mig som är över Vättern är Norrland. vi satte oss, svettiga och jävliga på tåget, som lugnt luffsade förbi Falköping, där vi bytte tåg. Och detta elaka tåg, hemska, varma och illaluktande tåg som bara strular. Först började med förseningar, helt ok. Men sen, stannar hela tåget, för ett annat tåg har kollapsat framför. Min far tyckte detta var mycket roligt iom Inseberg fängelse låg inte så långt bort. Och pappa tyckte att jag borde vandra över dit jag hör hemma. Denna jävla mobbningen. Men Anderas har alltid ett fint förråd i sin väska med öl, så vi hivade öl, jag blev full, Anderas med. Höhö!! Men tåget rullade iväg och vi hamnade till slut i Kära Köping.

Dagen därpå, så luffasde vi ett felfritt tåg in till Västerås :). Så förnämnt! Just denna dag, så var det Power Meet, för ni som inte vet, så är det en massa folk, med otroligt fina bilar, och självklart en hel del fylla. Vilket passar oss utmärkt. Vi strossade omkring, drack lite öl, pratade om aprostrofer, på/i/vid/bredvid =). Svenska kan vara mycket kul! Kvällen var lugn, gilla, jordgubbar och lite öl. Och så fick ju umgås med den jag tycker om mest och hans lillasyster, så jag var mer än nöjd.

Söndagen, dags att åka hem, vilket jag inte var så överförtjust i. Ville gärna stanna i Köping! Denna dagen bestod av att titta på bilar med Mr. Persson. Volvo hit o Volvo dit, men på lite måfå, tur och ödet, så hamnade vi bredvid en Volvo 240. Lite rostig, lite solbränd, men absolut kärlek vid första ögonkastet. Min käre karl, var väl lite tveksam, och jag lite för beslutsam. Men till slut var bilen + 4 vinterdäck, våran första bil. Han heter Billy. Och han går som fan. Jag älskar Billy.
Men mest av allt så älskar jag min Andreas.


Best Of You.

I needed somewhere to hang my head.
You gave me something that I didn't have.
Cause, it's more than a feeling.
The life, the love, the best of you.

RSS 2.0