Hemsktjänsten på kalas.

Hej alla mina kära vänner, kollegor & stofiler!
Semester antar jag? Om inte, så har jag semester. I 4 veckor. Bara sådär. Jag är lycklig.

Johoo, i helgen har varit mina sista timmar att arbeta på ett tag framöver. Så under fredagens kväll, var jag social med Herr Berit/Edward/Tomtejävel/Mupp. Vi socialiserade över några öl och cigg vilket var mycket trevligt! Tack för det!

Sen var det bar öpp och jabba, en härlig delad tur, dock somnade jag som ett barn på eftermiddagen=). På kvällen fick jag en impulsivt ryck, varför inte gå ut och fira att vi har semester? Herr Åkerblom och Fru Josefina instämnde i mitt samfund. Riktigt skoj, mycket skratt. Men absolut inte en öl, utan snarare 7 öl. Vilket är skitbra i och med vi skall upp och jobba vid sju dagen efter. Josefina och jag var ena jävlar på att bugga!

Söndagen flög förbi, gick upp bakfull och jävlig klockan 6 och kom inte hem förrens 11 på kvällen. 3 timmars gaddning. Men vilket resultat :).
Nu sitter jag och väntar, vilket jag har gjort hela mitt liv egentligen, men snart är det dags, då kommer min fina karl hem. Som jag har saknat oerhört mycket. Så att det gjorde ont i bröstet ett tag. Men väntan är snart över. Och äntligen får man snuffa, lukta och känna på det som betyder mest för mig. Välkommen hem Andreas. Älskar dig så.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0